Soorten soul journeys

Soorten soul journeys

“Let your soul roam freely and explorer life bigger than the universe.”

De verschillende soorten soul journeys worden tegenwoordig vaak geïnduceerd middels hypnotherapie. In mijn ogen slechts een vorm om iemand in trance te brengen. In het sjamanisme kennen we ook meerdere methoden. Alleen behoort dat allemaal onder 1 naam: sjamanisme.

Sommige mensen geloven erin dat je trance alleen kunt bereiken door muziek of een bepaalde substantie en niet doordat iemand je daarin begeleid. Want dat is het weer een hypnose. Anderen denken aan 37 bewustzijnslagen die je door moet gaan. Voor mij is trancemeditatie, meditatie die net een paar stapjes verder gaat. Zover als jij prettig vind.

Eigenlijk zijn de soorten soul journeys allemaal astrale reizen. Omdat je met jouw astrale aura verschillende ruimte kan ervaren. Ofwel in de astrale wereld bevind waar de mens met zijn of haar bewustzijn niet kan komen. En toch kun je alles herinneren aan het eind door de verbinding tussen het bewuste en onbewuste.

In regressietherapie duiken we in het onderbewustzijn naar herinneringen waar je niet meer bewust van bent. Of naar herinneringen van vorige levens. Want in regressie gaan we terug in de tijd.

Wat anders is bij mij, is dat ik al mijn tools gebruik om je hierbij te helpen om het nog comfortabeler te maken. Zoals het reiki symbool Hon Sha Ze Sho Nen je kan helpen door tijd heen te reizen. En we gebruiken de meer oude technieken vanuit het sjamanisme i.p.v. alleen de moderne methoden zoals hypnotherapie.

Voor mij is reïncarnatietherapie heel anders als voor anderen. In mijn beleving gaan we terug naar het moment van indalen (van de ziel op het moment van indalen van het bevruchte eitje). Door hiernaartoe te gaan kun je achter de rode draad van jouw leven komen.

En zo kun je vragen beantwoorden als: “Wat is mijn levensdoel of zielsmissie?” Maar ook waarom je bepaalde dingen hebt meegemaakt. Zodat je een reden leert kennen en de les die erachter zit.

Soul retrieval is een prachtige soort van een soul journey waarin je stukjes van jezelf gaat terug halen. Stukjes ziel die je hebt weg moeten geven uit onmacht en hulpeloosheid. Stel je bent ernstig ziek geweest dan heb je de macht over jouw lijf over moeten geven aan doktoren. Dan kun je met deze soul journeys de kracht geheeld en al weer terughalen.

soorten soul journeys
soorten zielenreizen

We hebben allemaal innerlijke kinderen. Misschien zelfs wel baby’s of zelfs nog verder terug naar de foetus. Want je kunt al voorouderlijk trauma of kindertrauma’s oplopen 7 maanden voor de uitgerekende datum tot ongeveer een jaar of 7. In deze tijd leer je wat voor jou je basis is. Dit kan nog wel eens strubbelingen geven als volwassene.

Door die innerlijke kinderen te helen, lief te hebben en te vertellen hoe het is en wat hij of zij nodig had. Kun je ze vrijstellen van de pijnen van het verleden.

Familie of systeemopstellingen klinkt allemaal erg modern. Maar de sjamanen gebruikten dit allang in hun voorouder rites en ceremonies. Wij gebruiken daarom ook jouw innerlijke landschap en jouw levenswiel. Daar deze 2 nog meer inzicht en diepgang geven over de mensen die je ziet staan en jullie verbintenis.

De levensboom is in veel natuur- en oude religies een belangrijk aspect geweest. Denk aan de boom van Odin, of zelfs de Kabbalah boom. Er is vaak een overeenkomst dat de boom verschillende werelden verbind. Zoals ook wij verbonden zijn met verschillende werelden.

Denk aan de wereld van de gidsen, krachtdieren, engelen, overleden dierbaren, voorouders, etc. Wellicht ook andere dimensies waar je ooit geweest bent. Via deze astrale reis of soul journey kun je jouw werelden ontdekken.

soorten krachtdier journeys

Je kunt ook een krachtdier ontmoeting inplannen, om jouw gidsen in vorm van krachtdieren te ontmoeten. En met ze te wandelen in hun landschap. Vragen wat ze voor je te betekenen hebben en waar ze jou mee helpen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een shapeshifting journey. Daarin ga je samen met jouw krachtdier of een krachtdier naar keuze wandelen of rennen totdat je synchroon loopt. Door deze synchroniciteit wordt je een, je ademhaling, de bloedsomloop, de hartslag, het lijkt net alsof je niet meer jezelf bent. Maar alsof je kijkt door de ogen van dit dier.

Deze journeys geven inzichten die een mens je niet kan geven.

Scroll naar boven