zielenreis maken

Zielenreis maken

“Life is a journey.”

Een zielenreis maken doe je om antwoorden en inzichten te vinden die je niet vind met je hoofd en hart. Maar ook om dingen te helen die niet van jou zijn of van het verre verleden. Daarom kan een zielenreis helend zijn voor het heden en de toekomst.

Ik weet nog dat we een zielenreis maakte om de innerlijke baby te helen die moest vechten voor haar leven door een keizersnede. En het gevecht alleen moest aangaan in de couveuse. Toen ik dit gevecht in 1 sessie kon loslaten heb ik nooit meer op die manier hoeven vechten. Dit werkte zelfs door in het ondernemen.

Vanuit de ziel kun je terug naar heel veel vorige levens. Regressie betekent namelijk ’teruggaan’. We kunnen teruggaan in de tijd naar herinneringen uit de jeugd, vorige levens of waar de thuisbasis is van jouw ziel. Maar ook naar het incarneren, zielsconnecties met gidsen, en nog veel meer.

Een zielenreis maken kost bij mij €160,- voor 2 uur.

wat is een zielsregressie
wat doet een zielenreis met je

Een zielenreis kan zoals ik eerder heb geschreven hierboven een regressie zijn. Daardoor kun je veel helen vanuit het verleden waar je nu wellicht niet eens een bewuste herinnering aan hebt.

Maar je kunt ook een zielenreis maken met jouw gidsen, engelen of krachtdieren. Of wat denk je van jouw levensboom om de verschillende werelden waarmee je verbonden bent te onderzoeken. Een sjamanistische opstelling vanuit jouw medicijnwiel in jouw innerlijke landschap waarbij de windrichtingen en natuur ook symbool staan voor nog meer analyse.

Je kunt je wellicht voorstellen dat een souljourney veel met iemand kan doen. Het kan je hele leven een andere richting geven.

We beginnen met een gratis intakegesprek om te kijken of je je veilig kan voelen bij mij en of ik je wel echt kan helpen. Daarna komen we samen op afgesproken dag en tijd online of in mijn praktijk te Heelweg. Daarna hebben we 15 minuutjes om kennis te maken, zodat je even kan landen.

Het belangrijkste stuk duurt ongeveer 1,5 uur. Ik begeleid je samen met jouw gidsen en schrijf alles met je mee. Aan het eind hebben we dan nog 15 minuten om na te praten en de symbolen te ontcijferen.

Elke zielenreis is uniek omdat elke ziel uniek is, net als elk leven en elke zielenconnectie.

Scroll naar boven