zielenreizen met stephanie

Wie ben ik?

En waarom zou je bij mij een zielenreis willen volgen?

“The soul knows more than the brain.”

He wat leuk je te leren kennen! Noem me gerust Stef. En voel je welkom. Want vertrouwen is enorm belangrijk om een soul journey te kunnen ervaren onder begeleiding van een ander.

Heel fijn daarom: dat tot nu toe iedereen bij mij kan ontspannen, geen vraag te gek is, men zich veilig, gehoord en gezien voelt. ‘Betrouwbaar’ is dan ook het woord waar familie, vrienden en klanten mij mee zouden beschrijven.

Volgens velen is het geven van meditaties voor mij een hele natuurlijke stap. Ik gebruik nooit een script, ik laat mij altijd leiden. En mijn stem is voor velen erg prettig om naar te luisteren.

Daarnaast heb ik veel ervaring met meditaties, visualisaties, astrale reizen en meer. Vaak ook geleid door mijn gidsen zonder dat een mens mij begeleid.

Natuurlijk heb ik ook mijn cursussen gedaan in innerlijk kind healing middels hypnose technieken. En ‘past life hypnotherapy’ bijvoorbeeld.

zielenreizen
souljourneys

Soul journeys ofwel zielenreizen, ken ik al van kleins af aan. Zo herinner ik me nog shape shifting soul journeys met tijgers, wolven en een olifant. Heb ik lucide dromen gehad met walvissen en orka’s. Maar ken ik ook soul journeys zoals astrale reizen naar de dimensie, de thuisbasis van mijn ziel en zielenfamilie.

Eigenlijk zijn er zoveel herinneringen dat ik ze niet eens allemaal met je kan delen. Wat ik wel met je kan delen is dat ik een enorme drang heb om te weten ‘hoe’ en ‘waarom’ energie werkt. En ook altijd veel vragen krijg over de ziel bijvoorbeeld. En dit heeft mij aardig wat kennis gebracht wat ik meedraag in het geven van zielenreizen.

Uiteraard heb ik ook genoeg cursussen gevolgd zoals trancehealing, regressie hypnotherapie en sjamanistische life coaching, Waardoor ik nog beter ben gaan begrijpen hoe iemand in trance kan komen.

Soul journeys als regressietherapie en incarnatietherapie zijn over het algemeen wel bekend bij mensen. Maar ook die doe ik anders. Ik gebruik veel meer de natuur, kleuren, symboliek en ook gidsen of krachtdieren.

Daarmee krijg je mijn inziens vaak meer diepgang.

soul journey

Zielenreizen is een verzamelnaam voor sjamanistische reizen naar delen van de ziel die helpen je menszijn te begrijpen en ook om dingen te helen. In het hedendaagse hebben we meerdere namen gecreƫerd voor deze brede methode zoals: Regressietherapie, incarnatietherapie, innerlijk kind healing, astrale reizen, shape shifting, levenswiel en levensboom visualisatie, etc.

Ongeacht of ik meditaties gaf na een yoga of pilates les. Of een workshop gaf om je te verbinden met je gids, krachtdier of eigen huisdier. Maar ook een daadwerkelijke zielenreis. Eigenlijk hoor ik altijd hetzelfde. Men kan heerlijk ontspannen en weg drijven op mijn stem.

Dit is een onderwerp die vaak terugkomt. Men durft zichzelf te zijn, zichzelf bloot te geven en voelt zich daarin nog steeds gehoord en gezien. Dat is natuurlijk het grootste compliment. Maar ook zeker wat ik wil neerzetten. De ruimte voor jou om te zijn wie je bent en wat jij wil veranderen.

Sommige mensen hebben zichzelf door zielenreizen beter leren kennen. Maar ook hun ouders beter leren kennen. Of hun voorouders. Waardoor veel hedendaagse problemen opgelost konden worden. Zelfs uit vorige levens konden we dingen opruimen. Helend en verfrissend.

Scroll naar boven